banner113

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Kafkas'tan yeni eğitim- öğretim yılı mesajı

Derik İlçe Kaymakamı ve Derik Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı vesilesiyle yayımladığı mesajında,

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Kafkas'tan yeni eğitim- öğretim yılı mesajı
 "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın,onlara en iyi olanakları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle ilçemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni  eğitim-öğretim yılı heyecanını yürekten paylaşıyorum.

Ülke olarak ortak anlayışımız,hayat boyu eğitimi benimseyen, evrensel değerlerin yanında millî  ve manevî değerlerine  sahip çıkan,kendine güvenen,yardımsever,hoşgörülü,ülkemizi geleceğe taşıyacak nesiller yetiştirebilmektir.

Ailede temelleri atılan eğitimin,okullarımızda geliştirebilmesi için herkese çok önemli görevler düşmektedir.Ortak çaba neticesinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı her anlamda donatmamız gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının ilköğretim haftası'nı kutluyor,2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilçemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum."dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018, 17:07

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER