banner113

Marsu Artuklu'da İçme Suyu Hatlarını Yeniliyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Artuklu'da içme suyu hattı döşeme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Marsu  Artuklu'da İçme Suyu Hatlarını Yeniliyor

Artuklu Belediyesinin yol açma çalışmaları  esnasında  açığa çıkan içme suyu hattının yerini değiştirmek için Marsu İçme Suyu Daire Başkanlığına bağlı ekipler çalışma başlattı.

Artuklu Barış Caddesi Bayındırlık Lojmanları yanında  çalışma yürüten Artuklu Belediyesine bağlı ekipler  yol açma çalışmaları esnasında açığa çıkan çelik borunun hasar görmemesi için  Marsu İçme Suyu Daire Başkanlığınca  başka bir noktaya tahliye edildi. Çalışmalar hakkında konuşan  Marsu Artuklu Şube Müdürü Halil Ceviz, ''Barış Caddesi'nde  Artuklu Belediyesinin Üst yapı çalışmaları esnasında  açığa çıkan  400 mm çapındaki çelik boruların farklı bir noktaya tahliye edilmesi için çalışma başlattık. Yaklaşık 150 metrelik bir alanda çalışma yürüten ekiplerimiz çürük ve ömrü tamamlanmış boruların onarımını yaparak  su temini sağlayacaklar. Artuklu'da İçme suyu konusunda noksan olan bölgeleri tespit ederek döşeme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz.

Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2016, 09:37

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER